در این پست طرز تهیه دسر پاناکوتا را به شما عزیزان آموزش می دهیم.
پاناکوتا یک دسر ساده خوشمزه ایتالیایی است که با شیر، خامه و پودر ژلاتین تهیه می شود.
ابتدا یک پیمانه یا 100 گرم خامه صبحانه را به همراه 300 سی سی یا یک لیوان شیر پرچرب داخل قابلمه کوچک میریزیم و روی حرارت هم میزنیم تا ترکیب شیر و خامه گرم بدست بیاید، سپس 3 قاشق غذاخوری شکر به همراه یک قاشق چایخوری وانیل به آن اضافه میکینم و هم میزنیم تا حل شوند.
در یک ظرف کوچک دیگر یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را با دو قاشق غذاخوری آب جوش ترکیب میکنیم و خوب هم میزنیم تا ژلاتین کاملاً در آب حل شود.
وقتی قابلمه ترکیب شیر و خامه مان بر روی شعله به جوش آمد شعله را خاموش میکنیم و ژلاتین حل شده در آب را به آن اضافه میکنیم، هم میزنیم و می گذاریم کمی خنک شود، سپس در کاسه های کوچک و یا قالب سیلیکونی مخصوص دسر میرزیم و به مدت 5 الی 6 ساعت در یخچال می گذاریم، حالا دسر خوشمزه پاناکوتا وانیلی شما آماده است، میتوانید آن را به سلیقه خود با میوه های تازه مثل توت فرنگی یا با سیروپ شکلاتی یا کاراملی تزئین کنید و نوش جان فرمائید.
مواد لازم برای دسر پاناکوتا وانیلی :
- خامه صبحانه یک پیمانه یا 100 گرم
- شیر پرچرب 1 لیوان یا 300 سی سی
- شکر 3 قاشق غذاخوری
- وانیل 1 قاشق چایخوری
- پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه پاناکوتا وانیلی برای 10 نفر، طرز تهیه پاناکوتا با خامه صبحانه، طرز تهیه پاناکوتا وانیلی برای 6 نفر، نکات دسر پاناکوتا , طرز تهیه دسر پاناکوتا موزی , طرز تهیه دسر پاناکوتا لیوانی , طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی , طرز تهیه دسر پاناکوتا با نشاسته , دسر پاناکوتا شکلاتی لیوانی , دسر پاناکوتا , دسر پاناکوتا توت فرنگی , دسر پاناکوتا کاکائویی , طرز تهیه پودر پاناکوتا اماده , علت بریده شدن پاناکوتا , پاناکوتا برای 10 نفر , ترکیب پاناکوتا و ژله , پاناکوتا نی نی سایت , علت سفت نشدن پاناکوتا , طرز تهیه پاناکوتا آماده , طرز تهیه دسر پاناکوتا وانیلی , دسر پاناکوتا سورپرایز , طرز تهیه پاناکوتا با ژله , طرز تهیه دسر پاناکوتا قالبی , کیک پاناکوتا موزی , طرز تهیه دسر , با شیر و موز , پاناکوتا موز و گردو , پاناکوتای موز و نسکافه , دسر پاناکوتا شکلاتی لیوانی , دسر لیوانی , دسر لیوانی راحت , دسر پاناکوتا با ژله , طرز تهیه دسر پاناکوتا وانیلی , طرز تهیه پاناکوتا تک نفره , طرز تهیه دسر شکلاتی لیوانی با بیسکویت , طرز تهیه دسر لیوانی تک نفره شیک , طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی برای 10 نفر , طرز تهیه دسر پاناکوتا وانیلی , دسر پاناکوتا با ژله , طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی دو رنگ , پاناکوتا شکلاتی با ژله , آموزش تصویری پاناکوتا شکلاتی , طرز تهیه پاناکوتا نسکافه ای , طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی , پاناکوتا با نشاسته ذرت , دسر با نشاسته و پودر کاکائو , دسر دو رنگ با نشاسته , دسر ترک با نشاسته , دسر با نشاسته بدون شیر , دسر طالبی با نشاسته , طرز تهیه نشاسته با شیر , طرز تهیه دسر ساده , دسر لیوانی با بیسکویت , پاناکوتا شکلاتی با ژله , آموزش تصویری پاناکوتا شکلاتی , انواع دسر , پاناکوتا شکلاتی موزی , دسر لیوانی با کیک , طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی دو رنگ , طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی برای 10 نفر , آموزش دسر پاناکوتا , پاناکوتا سه رنگ , قالب مناسب پاناکوتا , پاناکوتا وانیلی , پاناکوتا زعفرانی , پاناکوتا زعفرانی مجلسی , فیلم دسر پاناکوتا زعفرانی , پاناکوتا توت فرنگی شف طیبه , پاناکوتا توت فرنگی دراژه , پاناکوتا توت فرنگی آماده , دسر توت فرنگی , دسر با ژله توت فرنگی , طرز تهیه پاناکوتا با سس توت فرنگی , طرز تهیه دسر پاناکوتا قالبی , پاناکوتا وانیلی با ژله توت فرنگی