طرز تهیه ذرت مکزیکی

خب امروز اومدیم با یک دستور طرز تهیه ذرت مکزیکی به روش خیابانی با سس مایونز یا فرانسوی، پنیر پیتزا و قارچ و در ادامه روش درست کردن سس خوشمزه و متفاوت برای ذرت مکزیکی و همچنین دستور پخت شیر بلال خوشمزه در منزل را خواهید آموخت، پس در ادامه با ما همراه باشید:

ذرت مکزیکی

مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی:

کنسرو ذرت پودر سیر
قارچ زنجبیل
کره فلفل قرمز و فلفل سیاه
پنیر پیتزا آویشن
خامه نمک
سس خردل آبلیمو
سس مایونز یا فرانسوی سس کچاپ

اولین کاری که میکنیم کره را به داخل قابلمه میریزیم بعد قارچ را اضافه میکنیم. حالا آب لیمو را اضافه میکنیم تا قارچ ها سیاه نشوند، در مرحله بعد فلفل سیاه، فلفل قرمز،پ ودر سیر، پودر زنجبیل، نمک و مقداری آویشن میریزیم.حالا یک تفت کوتاه میدهیم و بعد خامه را اضافه میکنیم، سپس سس خردل و سس کچاپ و حالا وقت اضافه کردن ذرت ها است. آنها را خوب مخلوط میکنیم و سس مایونز یا سس فرانسوی را اضافه میکنیم و در آخر پنیر پیتزا را به روی مواد میریزیم و در قابلمه را میگذاریم و دو دقیقه صبر میکنیم تا پنیر ها خوب حل شوند، حالا وقت سرو کردن است.

نوش جان!

طرز تهیه سس ذرت مکزیکی خوش طعم و متفاوت

مواد لازم:

زیره فلفل سیاه سس مایونز
ترشی فلفل نمک آبلیمو
بیبی کرن فلفل دلمه ای پیاز
نعناع خشک رزماری سیر

مقداری زیره را از پنج دقیقه قبل در آب جوش میریزیم تا خوب نرم شوند.مقدار خیلی کم از رزماری، نعناع خشک، نمک، فلفل سیاه را خرد میکنیم و بعد آنها را در خرد کن میریزیم  و بیبی کرن، فلفل دلمه ای، نصف پیاز، یک حبه سیر، ترشی فلفل، زیره و لیمو(هسته لیمو نباید داخل سس ریخته شود)میریزیم و آنها را خوب خرد میکنیم، حالا سس مایونز را اضافه میکنیم و آنها را مخلوط میکنیم.

این سس را میتوانید با انواع فست فود ها یا هر غذای دیگری میتوانید میل کنید.

طرز تهیه شیر بلال:

مواد لازم:

بلال مکزیکی 6 عدد سس هزار جزیره نمک و فلفل
شیر یک لیتر سس ماست آویشن

ابتدا دسته های ذرت را جدا میکنیم، هم میتوانیم ذرت ها را درسته بگذاریم و هم میتوانیم آنها را تکه تکه کنیم، آنها را داخل قابلمه میگذاریم و سپس شیر را اضافه میکنیم و میگذاریم نیم ساعت بلال ها داخل شیر باشند تا خوب آغشته به شیر و نرم شوند.حالا حدود دو لیوان آب اضافه میکنیم و نمک،فلفل سیاه و پودر آویشن میریزیم و حدود چهل دقیقه با شعله ی متوسط اجازه میدهیم تا شیر بلال ها بپزند. بعد از چهل دقیقه که شیر بلال ها خوب پخته شدند، آنها را در ظرفی میریزیم و مقداری کره ی آب شده برای خوش طعم شدن آنها اضافه میکنیم، حالا سس را به روی شیر بلال ها میریزیم.

سس ها به صورت دلخواه میباشند و شما میتوانید از هر سسی که دوست داشتید استفاده کنید.

نوش جان

. . طرز تهیه ذرت مکزیکی در منزل ذرت مکزیکی یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین میان‌وعده‌ها در سراسر جهان است که به دلیل طعم و عطر دلپذیر و بافت نرم و لطیف آن، طرفداران زیادی دارد. این میان‌وعده خوشمزه در کشورهای مختلف به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود، اما در ایران معمولاً با ذرت، پنیر پیتزا، سس مایونز، ادویه جات و سبزیجات معطر تهیه می‌شود. در این مقاله طرز تهیه ذرت مکزیکی در منزل را به روشی ساده و آسان آموزش خواهیم داد. این روش برای تهیه ذرت مکزیکی معمولی است و شما می‌توانید با توجه به ذائقه خود، مواد اولیه و ادویه جات آن را تغییر دهید. مواد لازم 1 کیلوگرم ذرت دانه‌ای 200 گرم پنیر پیتزا 100 گرم سس مایونز 1 قاشق غذاخوری سس کچاپ 1 قاشق غذاخوری سس فلفل تند 1 قاشق چایخوری نمک 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری آویشن 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری پودر پیاز طرز تهیه ابتدا ذرت را به مدت 20 دقیقه در آب جوش بپزید. سپس آن را آبکش کنید و اجازه دهید تا خنک شود. در یک کاسه بزرگ، ذرت پخته شده، پنیر پیتزا، سس مایونز، سس کچاپ، سس فلفل تند، نمک، فلفل سیاه، آویشن، پودر سیر و پودر پیاز را با هم مخلوط کنید. ذرت مکزیکی را در یک ظرف مناسب بریزید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا طعم مواد به خورد هم برود. نکات برای تهیه ذرت مکزیکی مجلسی، می‌توانید از قارچ، کالباس، سوسیس، ذرت مکزیکی کنسروی و سایر مواد دلخواه خود نیز استفاده کنید. برای اینکه ذرت مکزیکی شما طعم بهتری داشته باشد، از ذرت دانه‌ای تازه استفاده کنید. اگر ذرت مکزیکی را برای مدت طولانی در یخچال نگه می‌دارید، قبل از سرو آن را کمی در مایکروویو یا فر قرار دهید تا پنیر آن آب شود. طرز تهیه ذرت مکزیکی با بلال اگر ذرت دانه‌ای تازه در دسترس ندارید، می‌توانید از بلال نیز برای تهیه ذرت مکزیکی استفاده کنید. برای این کار، بلال‌ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه‌ای برش دهید. سپس آن‌ها را به مدت 20 دقیقه در آب جوش بپزید. بعد از اینکه بلال‌ها پخته شدند، آن‌ها را آبکش کنید و اجازه دهید تا خنک شوند. سپس طبق مراحل بالا، ذرت مکزیکی را با بلال‌های پخته شده تهیه کنید. طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ قارچ یکی از مواد پرطرفدار در تهیه ذرت مکزیکی است. برای اضافه کردن قارچ به ذرت مکزیکی، ابتدا قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد کنید. سپس آن‌ها را در یک تابه با کمی روغن تفت دهید تا نرم شوند. بعد از اینکه قارچ‌ها تفت داده شدند، آن‌ها را به مواد ذرت مکزیکی اضافه کنید و طبق مراحل بالا، ذرت مکزیکی را تهیه کنید. طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر این نوع ذرت مکزیکی یکی از محبوب‌ترین انواع آن است. برای تهیه این نوع ذرت مکزیکی، ابتدا قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد کنید. سپس آن‌ها را در یک تابه با کمی روغن تفت دهید تا نرم شوند. بعد از اینکه قارچ‌ها تفت داده شدند، به آن‌ها نمک، فلفل و آویشن اضافه کنید و تفت دهید تا طعم مواد به خورد هم برود. سپس ذرت دانه‌ای پخته شده، پنیر پیتزا، سس مایونز و سس کچاپ را به قارچ به مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. سپس ذرت مکزیکی را در یک ظرف مناسب بریزید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا طعم مواد به خورد هم برود. قبل از سرو، روی ذرت مکزیکی مقداری پنیر پیتزا رنده شده بریزید و در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا پنیر آب شود و طلایی شود. نکات برای اینکه ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر شما طعم بهتری داشته باشد، از قارچ تازه استفاده کنید. اگر از قارچ‌های ورقه‌ای آماده استفاده می‌کنید، به آن‌ها نمک، فلفل و آویشن اضافه نکنید. برای اینکه ذرت مکزیکی شما عطر و طعم بهتری داشته باشد، می‌توانید از سبزیجات معطر مانند ریحان، جعفری و گشنیز نیز استفاده کنید. ایده‌هایی برای تزیین ذرت مکزیکی می‌توانید ذرت مکزیکی را با سس سالسا، سس تند، سس مایونز، سس کچاپ و سایر سس‌های دلخواه خود تزیین کنید. می‌توانید ذرت مکزیکی را با تکه‌های کالباس، سوسیس، ذرت مکزیکی کنسروی، زیتون، فلفل دلمه‌ای و سایر مواد دلخواه خود تزیین کنید. می‌توانید ذرت مکزیکی را با تکه‌های نان تست، ذرت مکزیکی کنسروی، پنیر پیتزا و سایر مواد دلخواه خود به شکل ساندویچ ذرت مکزیکی سرو کنید. سخن پایانی ذرت مکزیکی یک میان‌وعده خوشمزه و لذیذ است که می‌تواند به عنوان یک غذای اصلی نیز سرو شود. این میان‌وعده را می‌توانید در منزل به راحتی تهیه کنید و از طعم و عطر آن لذت ببرید.