ماهی بدون شک یکی از غذاهایی است که در هواپز بسیار خوب پخته می شود و طعمی فوق العاده پیدا می کند. طعم ماهی پخته شده در هواپز بسیار عالی بوده مخصوصا با هواپز تفال که سینی مخصوص گریل را نیز دارد و همانطور که می دانید این روش از تمام روش های پخت ماهی بهتر است. ماهی در هواپز خیلی خوشمزه و نرم می شود.

ماهی برشته شده در هواپز

مواد لازم:

فیله ماهی: هر نوع ماهی می توانید استفاده کنید.

نمک، فلفل، زردچوبه و یا ادویه ماهی : به میزان لازم

پودر سیر: یک قاشق مرباخوری

روغن مایع: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه ماهی در هواپز:

مرحله اول:

یک قاشق غذاخوری روغن را به ماهی اضافه می کنیم. ادویه ها و پودر سیر را به سطح ماهی می مالیم و بهتر هست که به مدت یک ساعت ماهی در این مواد استراحت کند تا مزه دار شود.

مرحله دوم:

ماهی ها را بر روی پایه فلزی هواپز قرار می‌دهیم.
می توان در این مرحله با فرچه مقداری سیر روی ماهی ها اضافه کرد.

مرحله سوم:

هواپز را به مدت زمان ۲۰ دقیقه روی دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم می کنیم. پس از پایان زمان پخت، سطح ماهی ها کاملا طلایی و برشته شده و داخل آن کاملا نرم و پخته شده است. بهتر است که در میان پخت، ذاخل ماهی چنگال زده و ماهی ها را هم پشت و رو کنیم.


اکنون آماده میل کردن است، از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.