مواد لازم:
- ۱ عدد تخم مرغ
- ۱۰ گرم کره
- ۷۰ گرم آرد
- ۱۰ میلی آب
- ۱۰ میلی لیتر شیر
- ۲۵۰ گرم لوبیای پخته در شکر
- ۵۰ گرم پودر قند
- ۲۰ گرم کره
- ۱ قاشق چای خوری عسل
- ۱۰۰ میلی لیتر خامه زده شده با ۱۰ گرم پودر قند
- ۳ گرم بکینگ پودر
طرز تهیه:
ابتدا لوبیا را بکوبید و ۲۰ گرم کره را به آن اضافه کنید و هم بزنید و کنار بگذارید. در ظرف دیگری تخم مرغ را با همزن بزنید سپس ۵۰ گرم پودر قند را کم کم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. عسل و شیر را به مواد قبلی اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. ۱۰ گرم کره ذوب شده را نیز به مواد قبلی اضافه کنید و مخلوط کنید سپس آرد و بکینگ پودر را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
در آخر ۱۰ میلی لیتر آب سرد را اضافه کنید. تابه مخصوص کرپ را روی حرارت قرار دهید و بگذارید داغ شود به اندازه یک ملاقه از خمیر را درون تابه بریزید و به مدت یک دقیقه بگذارید. سپس پنکیک را برگردانید تا طرف دیگر نیز پخته شود. پنکیک را در ظرف قرار داده و روی آن را با قیف خامه بریزید.
مخلوط لوبیا را در قیف ریخته و دور تا دور خامه را با آن تزئین کنید.